Vanhempainyhdistys

Ihalaisten koulun vanhempainyhdistys on lukuvuoden aikana monessa mukana. Yhdistykseen kuuluvat kaikki koululaisten vanhemmat ja toimintaa on pitkin vuotta. Jokavuotisiin perinteisiin kuuluu osallisuminen Kivimakasiinin tunnelmallisiin vanhan ajan markkinoihin joulukuun alkupuolella, koulupaitojen valinta sekä muu myyntitoiminta (esim. sukkamyynti).

Kaikki kertyvät varat kohdistetaan oppilaiden hyväksi. Vanhempainyhdistys on tukenut retkiä ja hankkinut koululle mm. urheilu- ja leikkivälineitä. Yhdistyksen ajatuksena on myös piristää oppilaiden päivää muutenkin esim. tarjoamalla pääsiäiseksi suklaamunia ja vaikka kesän kunniaksi jäätelöt.

Vanhempainyhdistyksen toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja pienikin apu otetaan ilolla vastaan. Toimimme yhteisen hyvän eteen ja olemme huomanneet, että kun meillä vanhemmilla homma toimii, niin lapsillammekin on hyvä olla.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!Koulupaitojen valinta

Koulupaitojen valinta alkaa niin, että oppilaat piirtävät koulupaitaan kuvaehdotuksia, joista oppilaat ja vanhemmat äänestävät mieleisensäPaidan värin valitsee joko vanhempainyhdistys tai lapsest. '

Vuoden 2017 koulupaidat ovat juuri tulleet painosta! Tämän vuoden t-paidat ovat herkullisen vaaleanpunaisia ja hupparit mustia.Vuoden 2016 paidan suunnittelu lähti liikkeelle hieman tavanomaisesta tavasta poiketen. Oppilaskunnan hallituksen nimittäin oli tarkoitus suunnitella koululle oma logo ja logoa varten kaikki koulun oppilaat saivatkin piirtää omia ehdotuksia ja ideoita. Näistä sitten muotoutui koulun oma logo, joka sitten päätettiin tänä vuonna käyttää myös koulupaidan kuvana. Vuoden 2016 t-paitojen ja huppareiden väri on pirteä turkoosi.Vuoden 2015 paitakuvan on piirtänyt Frans Aaltoseppä.